Ontdek de authentieke wereld van Heritage Ltd

Welkom in de leuke wereld van heritage ltd waarbij vakmanschap en stijl samenkomen in een scala aan  hoogwaardige producten. Of je nu een fervent hengelaar bent of gewoon op zoek bent naar unieke accessoires, heritage ltd biedt een assortiment dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Prachtige aas

Laat je super leuke persoonlijkheid stralen met een mooi stuk baits wanneer je gaat vissen.

Het is een essentieel aspect van de hengelsport en speelt een cruciale rol bij het aantrekken van je vissen. of je nou een doorgewinterde visser bent of een net beginnende. Het begrijpen van verschillende soorten bait en hoe effectief ze gebruikt kunnen worden is van zeer groot belang voor een succesvolle viservaring.

Soorten aas

Je hebt vele soorten baits. Natuurlijke aas is daar één van, natuurlijke aas zijn levende of natuurlijke materialen zoals wormen, maden, insecten, larven en zelfs kleine vis. natuurlijk heeft aan de aantrekkingskracht van verse, levende organisme en kan een breed scala aan vissoorten aantrekken. Je hebt ook kunstaas, dit is gemaakt van materialen zoals plastic, rubber of metaal en wordt ontworpen om de beweging en uitstraling van prooivissen na te bootsen. Kunst baits is vaak veelzijdig en kan gebruikt worden voor verschillende visomstandigheden. Deeg en pasta is nog een aassoort. Gemaakt van deegachtige substantie, deze vorm van aas kan worden geurig gemaakt en is zeer populair bij vissers die specifieke vissoorten willen vangen. En als laatste heb je boilies baits. Het is een populaire keuze voor karpervissers, boilies zijn balletjes gemaakt van deeg met verschillende smaken en geuren. Ze variëren in grootte en textuur.

silhouette of man holding fishing rod